arata filtrele

Paste - Sejur plaja Sri Lanka, 8 zile

Agentia noastra iti propune un sejur in care te vei relaxa pe plajele tropicale din Sri Lanka. Putine locuri in lume pot oferi o asemenea combinatie remarcabila intre peisaje naturale minunate, plaje salbatice si o mostenire culturala captivanta.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 1530 00 EUR
EUR 129000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 7 nopti
26 Apr - 26 Nov, 2019
vezi detalii

Circuit Sri Lanka, 9 zile - ianuarie 2019

Agentia noastra iti propune un circuit in Sri Lanka, in care vei descoperi aceasta destinatie fascinanta, cu numeroase monumente istorice si religioase, cu parcuri si rezervatii naturale de o biodiversitatea accentuata. Vei vizita capitala Colombo, Parcul National Minneriya si Orfelinatul Elefantilor din Pinnawala, vei explora zona centrala a tarii cu Sigiriya si orasele antice Dambulla si Anuradhapura, orasul Kandy si Gradina Botanica Regala din Peradeniya.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 1650 00 EUR
EUR 149000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 6 nopti
12 Jan - 26 Nov, 2019
vezi detalii

Discover Sri Lanka, 10 zile - februarie 2019

Agentia noastra va propune un circuit in Sri Lanka, o destinatie fascinanta, cu numeroase monumente istorice si religioase, cu parcuri si rezervatii naturale de o biodiversitatea accentuata. Vei vizita Sigiriya, Parcul National Minneriya, Templul de Piatra din Dambulla, orasul antic Polonnaruwa, iar in final te vei relaxa pe plajele tropicale din Bentota.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 2330 00 EUR
EUR 203000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 8 nopti
21 Feb - 26 Nov, 2019
vezi detalii

Paste - Discover Sri Lanka & Maldive, 12 zile - cu Andreea Cucu

Agentia noastra te invita intr-o vacanta in doua dintre cele mai interesante destinatii turistice din lume: Sri Lanka si Maldive. Vei incepe circuitul in Sri Lanka, o tara fascinanta, cu numeroase monumente istorice si religioase dar si cu parcuri si rezervatii naturale. Vei vizita fosta capitala Colombo, vei strabate orasele istorice Sigiriya, Dambulla, Polonnaruwa dar si pitorescul Nuwara Eliya iar in final te vei bucura de cateva zile de relaxare pe plajele din Maldive, insulele paradisiace situate in mijlocul Oceanului Indian.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 2830 00 EUR
EUR 259000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 9 nopti
23 Apr - 26 Nov, 2019
vezi detalii