Skipass inclus!
Berwang - vacanţă plină de sport şi romatică!

În centrul Tiroler Zugspitz Arena, la o altitudine cu zăpadă asigurată - 1.342 m - este situat satul montan tirolez Berwang, un adevărat paradis pentru vacanţele de iarnă şi în familie o adevărată comoară ascunsă pentru regii zăpezii de toate vârstele. Berwang este o staţiune cu distanţe foarte mici la: instalaţiile pe cablu, trasee de schi fond, un patinoar, un derdeluş şi trasee de plimbare - la fiecare ajungeţi foarte repede de la unitatea de cazare. Maşina puteţi lăsa aici. O şcoală de schi şi o grădiniţă de schi, magazine alimentare şi sportive, baruri de Après-Ski şi diferite restaurante, Berwang oferă tot ce este nevoie pentru o vacanţă de succes. Localitatea aflat la cea mai mare altitudine din Zugspitz Arena din Tirol este situat în zonă luminoasă şi foarte frumoasă din punctul de vedere al peisajului la doar câţiva km de graniţa între Germania şi Austria.

Après-Ski-ul este mai degrabă liniştit şi relaxat în Berwang. Situată foarte frumos, cu refugii tradiţionale şi staţii de pauză în domeniul schiabil sau în vale vă invită la un pahar de după-amiază. În staţiune veţi găsii o mică zonă de après-ski cu câteva baruri. Iar pentru petrecăreţi este special Balu's Musicpub care în perioada de vârf a sezonului vă aşteaptă cu muzică live în fiecare zi. Seara vă aşteaptă numeroase restaurante şi alte localuri gastronomice cu specialităţi locale. O dată pe săpt. se organizează distracţie pe pârtia de săniuş. Pârtia Egghof Sun Jet este iluminat pentru cei care vor să schieze seara. Iar în timpul zilei este foarte interesant pârtia de săniuş de 2,4 km lungime din Lermoos. Ofertele pentru petrecerea timpului liber încă nu sunt epuizate. Pe patinoarul din Berwanger vă puteţi da cu patinele sau să jucaţi o partidă de curling. Pentru a descoprii împrejurimile vă stau la dispoziţie 60 km de trasee montane de iarnă.

Cu "Top Snow Card" aveţi acces la 10 domenii schiabile şi 214 km de pârtii şi 87 instalaţii pe cablu, printre care Garmisch-Partenkirchen pe partea germană şi Lermoos, Ehrwald şi Mittenwald în Austria (vezi regiunea de schi). Berwang, cel mai înalt loc din Tiroler Zugspitz Arena, vă oferă cu leagănul de schi Berwangertal 36 km pârtii şi 12 instalaţii pe cablu, inclusiv benzi rulante. Aici îi puteţi lăsă pe copii să se joace şi supraveghea de pe terasa hotelului. Situarea la altitudine în zonă însorită pe trecerea alpină dintre Zugspitze şi Lechtal este impresionantă. Deosebit de îndrăgita instalaţie "Sonnenalmbahn" - "Păşunea Însorită" nu-şi face numele de râs şi vă duce la pârtii mai degrabă uşoare pentru alunecări largi de Carving. Snowboarderii şi freeskierii îşi pot pune talentul la încercare în funparkul de la instalaţia pe cablu Thanellerkarlift. Şi pentru a rămâne în contact cu prietenii şi familia de acasă staţia de vale Sonnalmbahn din Egghof Sun Jets şi Biligliftes oferă Wi-Fi hotspots gratuit.

Schiorilor fond Berwang le oefră trasee excelente, care vă garantează amintiri frumoase ale culisei impozante a Zugspitze. O reţea de în total 39 km de pârtii în jurul localităţii abia aşteaptă să fie explorată. O frumoasă provocare este traseul de dificultate medie Moosloipe, care se întinde pe o lungime de 8 km pe fundalul unei panorame impresionate.. În total vă stau la dispoziţie pe teritoriul Tiroler Zugspitz Arena peste 110 km Lde partii gratuit. Porţiuni foarte interesante sunt de exemplu Golfrundloipe, la poalele Zugspitze, pârtia la altitudine Ganghofer în Ehrwald între 1500 şi 1600 m altitudine (10 km) şi Zugspitz Arena Loipe cu 22 km. În Bichlbach şi Heiterwang există câte o pârtie cu nocturnă.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Rotlechhof, Tirol, Austria

Verifica tarife si disponibilitate